Paola van der Hulst

Coaching

Ben je op zoek naar coaching en herken je jezelf in één of meer van deze situaties?

Slaag je er niet je werk binnen de daarvoor bestemde tijd uit te voeren? Veroorzaakt dit problemen in je privéleven?

Heb je geen plezier meer in je baan en wil je eigenlijk iets heel anders?

Moet je leren leven met een (lichamelijke) beperking?

Coaching: hulp bij zingeving

Regelmatig vinden dertigers en ook begin veertigers hun weg naar mijn praktijk. Zij worstelen vaak met de vraag: hoe creëer ik een balans tussen mijn werk- en mijn privéleven? Of ze zijn op zoek naar zingeving: wat wil ik in/met mijn leven en hoe geef ik daaraan vorm?

Veranderen doe je voor jezelf

De meeste problemen in je leven overwin je op eigen kracht. Soms lukt dat niet en dan is het verstandig steun te vragen bij het zetten van de volgende stap of het vinden van een oplossing. Tijdens de coaching brengen we samen jouw situatie in kaart en maken we een plan van aanpak. Stap voor stap leer je je eigen kracht en mogelijkheden optimaal te benutten. Daarbij combineer ik diverse (gespreks-)technieken en ga je in je dagelijks leven met opdrachten aan de slag. Je bent in de bloei van je leven en veranderen doe je voor jezelf. Vaak is het voor jonge mensen makkelijker snel te schakelen en andere keuzes te maken, nieuwe stappen te zetten. Ik hou van de impact die veranderen voor je zal hebben. Daar heb je nog je hele leven plezier van. 

Leren leven met een (lichamelijke) beperking

Jonge mensen hebben vaak minder zorgen over hun gezondheid. Fit en energiek kunnen ze de wereld aan. Toch kun je in je leven te maken krijgen met beperkingen. Wanneer je lichaam na een ongeluk of ziekte niet meer kan wat jij graag zou willen kan het nodig zijn je leven anders vorm te geven. Toch kun je vaak nog veel meer dan je denkt of blijk je onontdekte kwaliteiten te hebben. Ik begeleid je graag naar het vinden van het pad dat jou gelukkig maakt.

Meer informatie

Wil je meer informatie over mijn werkwijze? Of heb je interesse in een kennismakingsgesprek waarin we samen bespreken hoe coaching je kan helpen? Neem dan contact met me op via e-mail. Praktische informatie over de behandeling, tarieven en vergoedingen vind je hier.