Paola van der Hulst

Ervaringen

Ervaringen van Francien, Els, Martha en meer

Ervaringen van (voormalige) cliënten kunnen je helpen een beeld te vormen van de begeleiding die ik kan bieden. De meeste cliënten vinden hun weg via via naar mijn praktijk. Wellicht heeft iemand in je omgeving zijn of haar ervaringen met mij al met je gedeeld en bezoek je daarom nu mijn website. In elk geval lees je hier een aantal verhalen van mensen die ik mocht begeleiden in de afgelopen jaren. 

Francien

“Toen ik een aantal jaar terug bij Paola aanklopte voor hulp leefde ik niet in mijn lijf. Uit het diepe gat van onbewustheid waar ik langzaam uit kroop was Paola steeds mijn gids. Waarin we soms samen optrokken of zij één stap van mij verwijderd was. Altijd dichtbij de helpende hand biedend waar nodig. Naast de vakbekwaamheid is het de mens Paola die maakte dat mijn zoektocht uitmondde in een feestje voor het leven. Veel dank hiervoor.”

Els

“Ik ontmoette Paola in het kader van lichaamsgerichte psychotherapie. De sessies werkten voor mij zeer verhelderend. De oefeningen en eenvoudige maar essentiële vragen die Paola stelt brengen me steeds weer tot de kern: van het dilemma of van mijn verlangen. Dankzij Paola voel ik me veilig om eerlijk en open te reageren: naar Paola, maar vooral naar mezelf. Terugkijkend zie ik dat ik daardoor grote stappen heb kunnen maken. Daarbij bewandelde ik paden die me vooraf onbereikbaar leken. ‘Durven blijven in dat wat er is’, is één van de meest waardevolle lessen die Paola me heeft leren ervaren.

Martha

“Na steeds weer tegen onbegrip aan te lopen, kwam ik bij Paola terecht voor lichaamsgerichte psychotherapie. Hier ging een wereld voor mij open. Eindelijk iemand die mij de hoop gaf dat er iets aan mijn problemen gedaan kon worden. In korte tijd kreeg ik heel veel vertrouwen, niet alleen in de therapie maar zeer zeker ook in Paola. De sessies gaven een doorbraak. De gerichte en rake vragen die zij steeds stelde raakten mij enorm. Niet te geloven dat iemand het kleinste detail eruit kan halen en daarmee verder aan de slag gaat. Er zijn meerdere mogelijkheden je doel te bereiken en dat is fijn. Paola hielp me daarbij. Haar oprechte blijdschap als ik weer een stap in de goede richting zette deed mij enorm goed en geeft mij nog altijd de kracht door te gaan.”

Studente leertherapie

Paola heeft een rustige zachte uitstraling, die ik fijn vind, mede omdat ik ook stevigheid ervaar. Afgestemd, prettig. Niet veroordelend. Ruimte gevend. Open latend. Toegankelijk. Accepterend. Héél fijn hoe ze in mijn ogen bij zichzelf blijft. Zichzelf is. Dat helpt mij. Ik mag ook mezelf zijn. Ook weet ik soms niet goed wat er in haar omgaat en dat vind ik eng. Dat raakt aan een dieperliggende angst in mij voor veroordeling en afwijzing van een belangrijk persoon. Dat ze mij niet wil. Mág ik écht wel komen? Mág ik er écht wel zijn? En dan de hele riedel in mezelf die er uit voortvloeit.

Meer informatie

Wil je na het lezen van deze ervaringen meer informatie over mijn werkwijze? Of heb je interesse in een kennismakingsgesprek waarin we samen bespreken hoe ik je kan begeleiden? Neem dan contact met me op via e-mail. Praktische informatie over de behandeling, tarieven en vergoedingen vind je hier.