Paola van der Hulst

Praktische informatie

Op deze pagina vind je praktische informatie over de verschillende soorten therapie die je in mijn praktijk kunt volgen.

Momenteel kan ik geen nieuwe cliënten meer inschrijven,  ik verwijs graag naar https://www.bodymindopleidingen.nl/therapeuten/  om collega therapeuten te vinden, voor leertherapiesessies of supervisie, is nog wel plaats.

Praktische informatie: tarieven en vergoeding

Als particulier betaal je € 85 per sessie (60 minuten). Dit tarief geldt ook voor een intakegesprek (eveneens 60 minuten). De meeste zorgverzekeraars vergoeden (een deel) van de behandeling vanuit de aanvullende verzekering (bezoek voor meer informatie www.nvpit.nl of controleer je eigen polisvoorwaarden).

Een leertherapie sessie kost € 100 (75 minuten),

Sessies relatiebegeleiding duren 75 minuten, de kosten hiervoor bedragen € 100.

Betaalt je werkgever jouw traject? Voor zakelijke opdrachtgevers geldt een tarief van € 125 exclusief BTW per sessie (60 minuten). Vooraf maken we afspraken over de duur en intensiteit van het traject en de eventuele terugkoppeling naar je werkgever.

Een afspraak afzeggen kan, minimaal 24 uur van te voren. Een afspraak die te laat is afgezegd factureer ik voor 100% voor het betreffende tarief. Let op, dan krijg je geen vergoeding van je zorgverzekeraar.

Privacy verklaring

Bekijk hier de privacy verklaring die van toepassing is op al mijn dienstverlening.

Klachtenregeling

Heb je een klacht? Dan is het is belangrijk dat je dit meldt, zodat we je klacht zo snel mogelijk samen kunnen bespreken. Mochten wij daar onverhoopt niet uitkomen, dan is het mogelijk een klacht in te dienen bij de onafhankelijke klachtencommissie van de RBCZ. Download van het online klachtenformulier.

Meer informatie

Wil je meer informatie over mijn werkwijze? Of heb je interesse in een kennismakingsgesprek waarin we samen bespreken hoe ik jullie kan begeleiden? Neem dan contact met me op via e-mail. Wil je meer lezen over mij? Dat kan ook op deze pagina