Paola van der Hulst

Praktische informatie

Op deze pagina vind je praktische informatie over de verschillende soorten therapie die je in mijn praktijk kunt volgen.

Momenteel kan ik geen nieuwe cliënten meer inschrijven,  ik verwijs graag naar https://www.bodymindopleidingen.nl/vind-een-therapeut/  om collega therapeuten te vinden, voor leertherapiesessies of supervisie, is nog wel plaats.

Praktische informatie: tarieven en vergoeding

Als particulier betaal je € 90 per sessie. Dit tarief geldt ook voor een intakegesprek (eveneens 60 minuten). De meeste zorgverzekeraars vergoeden (een deel) van de behandeling vanuit de aanvullende verzekering (bezoek voor meer informatie www.sblp.nl of controleer je eigen polisvoorwaarden).

Een leertherapie sessie kost € 110 (75 minuten),

Sessies relatiebegeleiding duren 75 minuten, de kosten hiervoor bedragen € 110 per sessie, de kosten hiervan worden door de meeste zorgverzekeraars niet vergoed.

Betaalt je werkgever jouw traject? Voor zakelijke opdrachtgevers geldt een tarief van € 130  per sessie (60 minuten). Vooraf maken we afspraken over de duur en intensiteit van het traject en de eventuele terugkoppeling naar je werkgever. Ik ben niet BTW plichtig.

Een afspraak afzeggen kan, minimaal 24 uur van te voren. Een afspraak die te laat is afgezegd factureer ik voor 100% voor het betreffende tarief. Let op, dan krijg je geen vergoeding van je zorgverzekeraar.

De praktijk is uitsluitend na afspraak geopend op dinsdag,donderdag en vrijdag.

Privacy verklaring

Bekijk hier de privacy verklaring die van toepassing is op al mijn dienstverlening.

Klachtenregeling

Heb je een klacht? Dan is het is belangrijk dat je dit meldt, zodat we je klacht zo snel mogelijk samen kunnen bespreken. Mochten wij daar onverhoopt niet uitkomen, dan is het mogelijk een klacht in te dienen bij de onafhankelijke klachtencommissie van de RBCZ. Klik hier voor nadere informatie: Klachten procedure

Tevens ben ik volgens wettelijke verplichting aangesloten bij WKKGZ Geschillenregeling CAM COOP. Informatie over de klachtenregeling CAM COOP vind je hier, CACOOP

Meer informatie

Wil je meer informatie over mijn werkwijze? Of heb je interesse in een kennismakingsgesprek waarin we samen bespreken hoe ik jullie kan begeleiden? Neem dan contact met me op via e-mail. Wil je meer lezen over mij? Dat kan ook op deze pagina.